

Race Day Schedule Saturday, May 30, 2015 (Subject to Change)



## Event #2 – Super Late Model, Sportsman, Bandoleros, Mac's Legends Season Opener

8:30am	Competitor's Gate and Pit Gate opens – All Divisions
8:45am	Technical Inspection Station Opens
9:30am	Ambulance Arrives
9:45am	Pit Gate Closed
9:45am	Legends Practice #1 (30 minutes) – Limit 10 cars on track at a time
10:15am	SLM Hot Laps #1 (15 minutes)
10:30am	Sportsman Hot Laps #1 (15 minutes)
10:45am	Bandoleros Hot Laps #1 (10 minutes)
10:55am	Track Crossing (Quick)
11:00am	Legends Practice #2 (30 minutes) – Limit 10 cars on track at a time
11:30am	Infield Concession Opens
11:30am	Track Crossing (Quick)
11:35am	SLM Hot Laps #2 (15 minutes)
11:50am	Sportsman Hot Laps #2 (15 minutes)
12:05pm	Bandoleros Hot Laps #2 (10 minutes)
12:20pm	Pit Meeting – Mandatory all drivers and crew
12:45pm	Time Trials – Legends (four cars at a time for five laps)
1:00pm	Front Gates open to public
1:15pm	Time Trials – Bandoleros (five cars at a time for five laps)
1:20pm	Time Trials – Sportsman
1:30pm	Time Trials – Super Late Models
1:50pm	Legends to staging
2:00pm	National Anthem
2:05pm	Legends Heat #1a
	Legends Heat #1b
	Bandoleros Heat Race
	Sportsman Heat Race
	Super Late Model Heat Race
	Legends Heat #2a
	Legends Heat #2b
	Bandoleros Qualifier Race
	Sportsman Qualifier Race
	Super Late Model Qualifier Race
	Legends B Main (if necessary (more than 24 cars))
10 Minutes	Intermission
	Legends Chase for the Mac's Cup Feature Race
	CRIME STOPPERS Bandoleros Feature Race
	Shell V-Power Sportsman Feature Race
	WSSL Auto Parts Plus Super Late Model Feature Race
	Hooe Auto Fullo Fullo Fullo Model Fouldre Auto

Pits Open to Public, loading and cleanup. Social on Concourse









